У Києві затримали шахрая, який видавав себе за родича Монастирського

Читать на русском
Фігурант у серпні минулого року запропонував знайомому обійняти посаду керівника одного з департаментів МВС, за що вимагав 60 тисяч доларів.
Ілюстративне фотоLexInform

Прокуратура Криму викрила шахрайську «схему» мешканця півострова, який видаючи себе за родича міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, пропонував посади в МВС за 60 тисяч доларів США.

Про це йдеться у повідомленні на сайті прокуратури АР Крим та міста Севастополя.

Зазначається, що затриманному готують повідомлення про підозру, а також запобіжний захід — кримінальним кодексом передбачено покарання від 3 до 8 років в'язниці.

«Під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 10 тисяч доларів США, фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України. Наразі готується повідомлення про підозру у зловживанні впливом та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, правоохоронці затримали чоловіка, який видав себе за родича міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та «продавав» посаду в МВС за 60 тисяч доларів.

Фігурант у серпні минулого року запропонував знайомому обійняти посаду керівника одного з департаментів МВС, за що вимагав 60 тисяч доларів. Під час зустрічей чоловік вимагав спочатку 10 тисяч доларів, які він нібито мав передати до кадрового підрозділу відомства для початку процедури працевлаштування.

При цьому, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у «Євросолідарності» вимагають відставки міністра Монастирського через скандал з Трухіним.

Також нагадаємо, що у МВС розповіли подробиці затримання групи, яка планувала масові заворушення в Україні.

Раніше у МВС підтвердили, що серед затриманих організаторів заворушень виявився експолковник поліції. Монастирський нагадав, що в 2014 році Голубана звинувачували в державній зраді, але тоді ця історія нічим не закінчилася.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: