Монастирський розповів, чим скінчилася історія з нардепом Галушко та його водієм

Читать на русском
У Верховній Раді України знаходиться запропонований законопроєкт, який вводить відповідальність за образу співробітника поліції
Денис МонастирськийYouTube

Водія народного депутата від «Слуг народу» Миколи Галушка, інцидент з яким стався в грудні 2020 року, Печерський районний суд засудив до штрафу в 10,2 тис.грн і позбавлення водійських прав строком на один рік. Таким чином, інцидент можна вважати вичерпаним.

Про це написав міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський у своєму Facebook.

Жлоби рулять. Колонка Леоніда ШвецяВідчуття неправомірності дій влади або її окремих характерних представників посилюється від того, що ці дії мають відверто жлобський характер.

«Інформую, що водій народного депутата, який став сьогодні відомий на всю країну не з кращого боку через манеру спілкування з поліцейським, притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 130 Кодексу про адмінправопорушення за відмову пройти огляд. Рішенням Печерського районного суду Києва він позбавлений права управління на 1 рік і заплатив штраф 10200 гривень» - повідомив він.

Монастирський додав, що зараз у Верховній Раді України знаходиться запропонований законопроєкт, який вводить відповідальність за образу співробітника поліції у вигляді штрафу розміром від 850 до 1700 грн. Міністр зазначив, що дуже сподівається на прийняття цього документа нардепами.

Нагадаємо, 22 грудня в мережі з'явилося відео, на якому народний депутат від «Слуги народу» Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення ПДР автомобіль його водія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: