У «Євросолідарності» вимагають відставки Монастирського через скандал з Трухіним

Читать на русском
Причиною такої заяви стало те, що на опублікованому журналістами відео з місця ДТП Трухін звертається до поліцейського, прикриваючись ім'ям Монастирського
Денис Монастирський та Олександр Трухін24 канал

Після того, як журналісти опублікували ексклюзивне відео з місця дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата від «Слуг народу» Олександра Трухіна, в «Європейській солідарності» зажадали відправити у відставку міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, главу Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова, і створити тимчасову слідчу комісію ради.

Про це повідомляється в заяві, опублікованій нардепом від «ЄС» Іриною Геращенко в Facebook.

Причиною такої заяви стало те, що на опублікованому відео Трухін звертається до поліцейського, просячи відпустити його в ліс, і удати, що депутата тут не було. У обмін він обіцяє «поговорити» з Монастирським.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

«ЄС» вимагає негайного створення парламентської ТСК за фактом розслідування всіх обставин ДТП і бездіяльності керівництва правоохоронних органів. Ми вимагаємо відставки міністра внутрішніх справ, керівника ДБР, який спустив розслідування на гальмах» - йдеться в заяві.

Крім того, в партії зажадали відкрити кримінальну справу за фактом ДТП та спроби підкупу поліцейських Трухіним, а також звинуватили президента України Володимира Зеленського в бездіяльності.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

1 лютого 2022 року журналісти Української правди опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який найпершим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Цей відеозапис раніше не демонстрували громадськості.

У фракції «Слуги народу» заявили, що у світлі нових обставин Трухін повинен добровільно покинути партію, або його звідти виключать на найближчому засіданні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: