Вторгнення РФ: у Кремлі допустили розгортання наступальних озброєнь

Читать на русском
Розбіжності між Росією та США з НАТО з питань висунутих РФ пропозицій щодо так званих гарантій викликають побоювання, зазначив Пєсков.
фото: РБК

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Росія не збирається нападати на Україну. При цьому, він не виключив можливості розміщення наступального озброєння на території України.

Про це повідомляє Bloomberg, з посиланням на заяву Пєскова в інтерв'ю CNN.

«Ми не збираємося стверджувати, що не розміщуватимемо наступальні озброєння на території України», - сказав Пєсков.

Згідно з його словами, розбіжності між Росією та США з НАТО з питань висунутих РФ пропозицій щодо так званих «гарантій» викликають побоювання.

«Сфабрикувати вторгнення в Україну»: американська розвідка дізналася про спецоперацію Росії на ДонбасіВторгнення Росії в Україну. Москва хоче провести на українському Донбасі спецоперацію під прапором чужої країни. Це з'ясувала розвідка США.

При цьому, речник Путіна заявив, що Росія «не збирається нападати на Україну», а «звинувачення у підготовці провокації на Донбасі» нібито є «хибними».

Пєсков зазначив, що між Росією та США з НАТО нібито є певне розуміння.

«Але загалом і в принципі ми можемо сказати, що ми знаходимося на різних, абсолютно різних шляхах. Це погано, і це викликає побоювання», - підсумував він.

Нагадаємо, що у Кремлі прокоментували високу напруженість на кордоні з Україною.

Напередодні Росія знову зажадала від США і НАТО «письмових гарантій».

Також, у РФ задумали повторити сценарій 2014 року і провести спецоперацію на Донбасі під чужим прапором, щоби створити привід для збройного вторгнення на територію України.

При цьому, згідно з даними української розвідки, на Донбасі стався витік хімікатів, це може стати приводом для нападу РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: