У Кремлі повідомили, чи готують зустріч Путіна та Зеленського

Читать на русском
Підготовка зустрічі президентів Росії та України на сьогоднішній день не ведеться. У Москві заявили, що не отримують від Києва конкретних пропозицій.
фото ТАСС

Підготовка зустрічі президентів Росії та України на сьогоднішній день не ведеться. У Москві заявили, що не отримують від Києва «конкретних пропозицій».

«Якої субстантивної підготовки зустрічі двох президентів не ведеться, жодних конкретних пропозицій ми від наших українських колег не отримуємо», - сказав прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Інтерфакс.

Коли з партнерами немає згоди: чому Зеленський не може зустрітися з ПутінимРосія та Україна шукають привід для переговорів. Однак позиції партнерів надто різні для того, щоб досягти згоди.

Нагадаємо, минулого тижня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що переговори щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського та голови РФ Володимира Путіна перебувають не в активній фазі.

Ще 20 квітня цього року Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна». Він доручив зайнятися зустріччю голові ОПУ Андрію Єрмаку.

У жовтні у Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна та Зеленського. Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Путін не збирається обговорювати із Зеленським питання Криму та Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: