Кремль готує делегацію для засідання Ради Росія-НАТО

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ РФ зауважили, що на засідання Ради Росія – НАТО вони хочуть відправити  високопоставлених військових.
Фото mid.ru

У Міністерстві закордонних справ РФ зауважили, що на засідання Ради Росія – НАТО вони хочуть відправити високопоставлених військових.

Про це повідомляє заступник міністра закордонних справ Олександр Грушко.

Він розповів, що терміни і формат засідання Ради Росія - НАТО, а також склад російської делегації знаходяться в опрацюванні.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

«Терміни, модальності, формат і склад делегації опрацьовуються. Оскільки мова йде про питання військової безпеки, принципово важливо, щоб у засіданні Ради Росія - НАТО взяли участь високопоставлені військові», – додав Грушко.

Нагадаємо, засідання Ради Росія-НАТО, де сторони обговорюватимуть низку важливих питань зовнішньої політики і взаємин, попередньо призначено на 12 січня 2021 року. Рішення про це схвалив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Додамо, Німеччина та Росія домовилися провести на початку січня зустріч високопосадовців двох країн для обговорення конфлікту навколо України. Федеральний канцлер Німеччини наголосив на «нагальній необхідності деескалації» і закликав форсувати переговори щодо України в рамках нормандського формату, в яких, поряд з Росією, Україною та Німеччиною, бере участь і Франція.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: