Замах на Шефіра: стало відомо про перебіг розслідування справи

Читать на русском
У рамках розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра вже було проведено майже 100 обшуків.
фото REUTERS

У рамках розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра правоохоронці вже провели майже 100 обшуків.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора у четвер, 25 листопада, передає Укрінформ.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом замаху на вбивство першого помічника президента та його водія проведено близько 100 обшуків у всіх встановлених осіб, які здійснювали відстріл мисливської зброї патронами, аналогічними використаним при скоєнні цього злочину», - йдеться у повідомленні.

Крім того, додали в Офісі генпрокурора, обшуки пройшли в магазинах із продажу зброї та боєприпасів та в осіб, які займаються їх збутом.

В ОГП зазначили, що поки що у цій кримінальній справі про підозру не повідомляли жодній особи.

Нагадаємо, 22 вересня під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра та втекли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі потрапили у водія, його забрали до лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав. Справу розслідує Офіс генпрокурора.

А в ніч проти 22 жовтня до будинку заступника голови ОПУ Ігоря Жовкви кинули коктейль «Молотова». Обійшлося без постраждалих.

Минулого тижня стало відомо, що готувався замах на міністра аграрної політики Романа Лещенка. Замовником виявився громадянин США. Він заарештований на два місяці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: