У МВС відзвітували про хід розслідування замаху на Шефіра

Читать на русском
Поліція обшукала понад 400 гектар лісу, розшукуючи зброю, з якої кілер стріляв по автомобілю помічника президента
Фото з місця подійReuters

У рамках розслідування замаху на першого помічника президента України Сергія Шефіра правоохоронні органи провели низку заходів. Зокрема, прочесали майже 400 гектар лісу, який оточує місце події, розшукуючи сліди зброї, з якої стріляв кілер.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«Розслідування замаху на вбивство помічника президента Сергія Шефіра триває 10-й день. Висновки робити рано. Зараз вивчають відеозаписи з приватних відеокамер. І це одне з питань, яке буде підіймати МВС - якби всі камери були підключенні до системи «безпечна країна», відпрацювання в кримінальному провадженні проходило б швидше» - розповів глава Міністерства Денис Монастирський.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

До речі, ніяких слідів зброї кілера поліції знайти так і не вдалося.

22 вересня першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Міністерство внутрішніх справ України веде розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра. Зараз обстежується територія лісу, звідки вівся вогонь, також досліджуються записи з відеокамер.

Також Україна прийме допомогу США в розслідуванні замаху на Шефіра. Українським правоохоронцям допоможе Федеральне бюро розслідувань США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: