У будинок заступника голови ОП Жовкви кинули коктейль «Молотова»

Читать на русском
У будинок заступника голови Офісу президента України кинули коктейль Молотова. Нападника затримали.
censor.net

У будинок заступника голови Офісу президента України кинули коктейль Молотова. Нападника затримали.

У пресслужбі СБУ повідомили, що це сталось в ніч з 21 на 22 жовтня о 4 годині ранку у Дарницькому районі Києва. Внаслідок події постраждалих немає.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

Правоохоронці встановили, що зловмисник – 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання. Родом із селища Косарі, Кам’янського району Черкаської області.

Він розповів, що на одному з сайтів оголошень про роботу знайшов повідомлення про замовлення на підпал будинку невідомої йому особи. З його слів, адресу потерпілого та вказівки від замовника він отримував через месенджер «Telegram».

Зловмиснику обіцяли заплатили $4 тис. після того, як інформація про напад на будинок посадовця з’явиться у ЗМІ. Мотиви замовника йому не відомі.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням замовника злочину. Правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому.

Раніше невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Міністерство внутрішніх справ України веде розслідування.

Нагадаємо, «Слово і діло» зібрало найвідоміші замахи на українських політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: