Кілер, який робив замах на Шефіра, мав спільників – МВС

Читать на русском
У справі Шефіра ведеться ряд експертиз, їх завершення потребує часу. Певні дані вже є, але їх оголошувати не можна
Фото з місця подійReuters

Стрілець, який вчинив замах на першого помічника президента України, Сергія Шефіра, діяв не один. У нього були спільники.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі програми «Свобода слова».

«Ми досить чітко розуміємо, що злочинець був не один. Ми маємо уявний портрет, зріст, вагу та інші сліди, які ми встановили під час слідчих дій, які так само передані відповідним експертизам. Це все спростить нам пошук правопорушника і його спільників» - сказав він»

Єнін додав, що у справі Шефіра ведеться ряд експертиз, їх завершення потребує часу. Певні дані вже є, але їх оголошувати не можна, щоб кілер і його спільники не скористалися цим і не спробували приховати Додаткові сліди злочину.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

«Ми продовжуємо здійснювати досить складні експертизи. Їх завершення зажадає ще певний час. Як тільки ми будемо мати додаткові відомості, ми вже їх отримуємо, але, на превеликий жаль, ми не можемо поділитися ними суспільством» - резюмував він.

22 вересня під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Пізніше ЗМІ повідомили, що Шефіра взяла під охорону Служба безпеки України.

Міністерство внутрішніх справ України веде розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра. Зараз обстежується територія лісу, звідки вівся вогонь, також досліджуються записи з відеокамер.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: