У машину помічника Зеленського стріляли, є поранені

Читать на русском

У середу, 22 вересня, невідомі обстріляли автомобіль першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Інцидент стався під Києвом.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

«Сьогодні, близько 10-ї години ранку, неподалік від села Лісники була обстріляна машина першого помічника президента Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Поранений водій», - сказано в повідомленні.

На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. Проводиться спеціальна поліцейська операція для розшуку зловмисників. Також правоохоронці шукають свідків НП.

«Всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини замаху на життя двох громадян України, просимо повідомляти в поліцію на 102», - додали в Нацполіції.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зараз перебуває з візитом у США. Він прибув для участі в 76-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

У серпні 2020 року після обстрілу автобуса з людьми у Харківській області Зеленський заявив, що «ми не повинні допустити повернення до «лихих 90-х» із зухвалими розборками на вулицях. Тому гучні слова повинні нарешті перетворюватися на результат, а винні - отримувати реальне покарання».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: