Замах на Лещенка: друга підозрювана також заарештована

Читать на русском
Печерський райсуд Києва 19 листопада заарештував на 2 місяці другу підозрювану в замаху на міністра аграрної політики Романа Лещенка українку Олену Богач.
Фото: Ґрати

Печерський райсуд Києва у п'ятницю, 19 листопада, заарештував на 2 місяці другу підозрювану в замаху на міністра аграрної політики Романа Лещенка українку Олену Богач.

Про це повідомляє портал Ґрати у Twitter.

Замах на Лещенка: заарештовано підозрюваного замовника зі СШАПечерський районний суд Києва 19 листопада обрав запобіжний захід американському бізнесмену, якого підозрюють у замаху на вбивство міністра аграрної політики Романа Лещенка.

«Печерський райсуд заарештував другу підозрювану у замаху на міністра аграрної політики Олену Богач. Вона не визнала провини. Сам американець у суді звалив усе на Богач. Він сказав, що не розуміє української мови і не знає, про що він домовлявся з кілером», - йдеться у повідомленні.

Як уточнила прессекретар голови Національної поліції України Мар'яна Рева, Богач призначено арешт на 60 діб.

Раніше Печерський райсуд заарештував на два місяці основного замовника у цій справі громадянина Америки Курта Росанса.

Нагадаємо, 18 листопада МВС та Нацполіція повідомили про те, що затримали зловмисників, які хотіли вбити міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка. Замах на вбивство Лещенка був пов'язаний із його діяльністю у 2018 році. Основним замовником у цій справі був громадянин США, а також громадянка України.

Їм висунули підозри одразу за чотирма статтями ККУ та відправили до СІЗО. Пізніше було оприлюднено фото підозрюваних. Як повідомляли в МВС, зловмисникам за сукупністю статей може загрожувати довічне ув'язнення.

«Слово і діло» зібрало найвідоміші замахи на українських політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: