«Відповідь буде сильною»: Зеленський зі США відреагував на замах на Шефіра

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський заявив, що передавати йому привіт розстрілом машини його помічника з лісу - це ознака слабкості.
Володимир Зеленськийскріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський прокоментував розстріл авто свого першого помічника Сергія Шефіра. Він заявив, що передавати таким чином «привіт» - ознака слабкості.

Відповідне звернення він оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

У мережі обговорюють обстріл автомобіля ШефіраНа Сергія Шефіра, помічника Володимира Зеленського, скоєно замах. Реакція соцмереж – в нашій добірці.

«Відразу після виступу на Генасамблеї ООН я прямую до Києва. Хто за цим стоїть - скажу відверто, не знаю. Поки не знаю. Які це «сили» можуть бути - внутрішні або зовнішні. Однак «силами» їх не вважаю, тому що передавати мені «привіт» пострілами з лісу в авто мого друга - це слабкість. А ось відповідь буде сильною», - заявив Зеленський.

За словами президента, на стійкість його команди це ніяк не вплине. А також на той курс, який обрали в ОПУ.

«Курс до змін, до детінізації нашої економіки. До боротьби з криміналітетом. Великими впливовими групами. Це ніяк не впливає. Навіть навпаки. Тому що цей мандат - на зміни - мені дав народ України», - додав президент.

Нагадаємо, сьогодні вранці під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він в лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Поліція почала спецоперацію. Відкрито кримінальну справу за статтею замах на вбивство.

Інцидент раніше прокоментував радник глави ОПУ Михайло Подоляк.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: