Лікар розповів про стан водія Шефіра після обстрілу

Читать на русском
Щодо водія Шефіра не вживалися реанімаційні заходи. Операція пройшла стандартно, без ускладнень.

Водій Олександр Іванько, який постраждав під час сьогоднішнього замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра, перебуває в стабільному стані, загроз для його життя немає.

Про це розповів головний лікар Феофанії Ігор Семенів під час брифінгу.

«Пацієнт Олександр Іванько був доставлений швидкою допомогою... Я можу сказати тільки одне - медична допомога йому була надана в повному обсязі, стан його стабільний, загрози для життя немає. Він перебуває в одному з відділень інтенсивної терапії», - зазначив головний лікар.

У мережі обговорюють обстріл автомобіля ШефіраНа Сергія Шефіра, помічника Володимира Зеленського, скоєно замах. Реакція соцмереж – в нашій добірці.

За його словами, щодо водія Шефіра не вживалися реанімаційні заходи. Операція пройшла стандартно, без ускладнень. Він також уточнив, що всі поранення були в ногу, пацієнт перебував у свідомості.

Нагадаємо, сьогодні вранці під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники здійснили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він зараз перебуває у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Поліція почала спецоперацію. Відкрито кримінальну справу за статтею замах на вбивство.

На обстріл відреагував сам Володимир Зеленський з США. Інцидент також прокоментував глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: