Разумков оприлюднив список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання

Читать на русском

Колишній спікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання Розумна політика.
facebook.com/dmytro.razumkov

Народний депутат, колишній спікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання «Розумна політика».

Список він виклав на своїй сторінці у Facebook.

«Кубань» та «Турбаза»: які міжфракційні депутатські об'єднання створюють нардепи«За тверезе майбутнє» обрали більшість нардепів минулого скликання, а нинішнього–- за «Цінності, гідність, сім'ю».

«Публікую листа про створення МФО та перелік депутатів, які увійшли до складу об'єднання. Звернення щодо створення міжфракційного об'єднання «Розумна політика» вже знаходиться на розгляді керівництва парламенту. Наступного пленарного тижня головуючий на засіданні має офіційно оголосити про його створення», - написав він.

Перелік депутатів додається у листі на ім'я голови ВР Руслана Стефанчука про створення у парламенті міжфракційного депутатського об'єднання «Розумна політика». До нього увійшли 25 депутатів, у тому числі з «Слуги народу».

Так, крім Разумкова, там є 2 представники «Батьківщини», виключена з фракції «Слуга народу» Людмила Буймістер, решта – «слуги».

Нагадаємо, 7 жовтня Верховна рада звільнила Дмитра Разумкова з посади голови парламенту. У залі набрали 284 голоси.

Рішення про позбавлення Разумкова депутатського мандата можуть ухвалити на з'їзді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: