Разумков міг би потрапити до Ради зі своєю партією – опитування

Читать на русском
П'ять політичних партій подолали б 5-відсотковий прохідний бар'єр на виборах до Верховної ради.
Дмитро Разумковфото УП

П'ять політичних партій подолали б 5%-вий прохідний бар'єр на виборах до Верховної ради, якби вони проходили найближчим часом.

Такими є дані опитування «Електоральні орієнтації громадян на виборах до Верховної ради України, оцінка ними матеріального стану та питань, пов'язаних з опалювальним сезоном», проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 23 по 27 жовтня.

Разумков розповів, чим він займається після відставки з посади спікера РадиРазумков заявив, що у нього величезна кількість планів, і завдяки відставці, з'явилася прекрасна можливість їх реалізувати

Згідно з результатами опитування, найбільшу підтримку виборців отримала політична партія «Слуга народу» (за неї готові віддати свій голос 15% усіх опитаних).

За партію «Європейська солідарність» готові проголосувати 12,4% усіх респондентів, за партію «Опозиційна платформа – За життя» – 7,5%, за Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» – 7,2%, за неіснуючу партію колишнього спікера ВР Дмитра Разумкова, запропоновану для дослідження як експеримент - 5,5%.

Інші партії не подолали б 5% бар'єр.

Нагадаємо, Рада 7 жовтня підтримала звільнення спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Соціологи склали президентський рейтинг. У ньому продовжує лідирувати глава держави Володимир Зеленський, проте Дмитро Разумков замикає топ-5.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: