Разумков розповів, чим він займається після відставки з посади спікера Ради

Читать на русском
Разумков заявив, що у нього величезна кількість планів, і завдяки відставці, з'явилася прекрасна можливість їх реалізувати
Дмитро Разумков24 канал

Колишній голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів, що у нього є багато занять після відставки з посади. Так, у нього стало менше вільного часу, але більше позитивних емоцій.

Про це він розповів у ефірі телеканалу «Україна 24».

«Стало менше вільного часу. Більше позитивних емоцій, але я думаю, що це тільки початок - далі буде ще менше... Я всім займаюся. У мене дійсно багато питань, які потрібно вирішувати» - розповів він.

Разумков додав, що у нього величезна кількість планів, які йому хочеться реалізувати, якщо вже з відставкою у нього вийшла така можливість.

«І багато тих обіцянок, які ми ще давали давно. Не завжди це виходило робити з посади спікера, тому що спікер Верховної Ради - це спікер всієї Верховної Ради. І просувати передвиборчі обіцянки лише однієї політичної сили - це неправильно - для цього є інші народні депутати. Але сьогодні більше часу, натхнення, можливостей для того, щоб нарешті повернутися до того, що говорили у 2019 році, що ми обіцяли людям. Ну, і переконати колег, нарешті, цим займатися» - пояснив він.

Верховна рада 7 жовтня відкликала Разумкова з посади голови Парламенту. У залі набрали 284 голоси «за».

Сам Разумков досить спокійно прийняв свою відставку, проте пообіцяв звернутися до суду, якщо його спробують позбавити депутатського мандата.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: