Зеленський посварився з деякими нардепами через Разумкова – ЗМІ

Читать на русском
Зеленський вкрай жорстко відреагував на заяви низки депутатів, які не підтримують відставку Разумкова
Зеленський в Трускавціfocus.ua

Президент України Володимир Зеленський у Трускавці посварився з кількома народними депутатами від «Слуги народу» через підготовку до відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це повідомляє НВ з посиланням на власні джерела.

Так, Зеленський вступив у відкриту словесну перепалку з як мінімум двома депутатами - Василем Моканом і Неллі Яковлевою. Яковлєва, серед іншого, сказала Зеленському, що з Разумковим команда пройшла шлях довжиною в 10 років, і що голова ВР - порядна людина. У відповідь Зеленський жорстко заявив, що депутатом вона стала, завдяки президенту, а не Разумкову, на що нардеп воліла промовчати.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

Мокан нагадав, як з фракції виключали Олександра Дубинського - йому хоча б дали можливість висловити свою позицію, тоді як Разумкова цієї можливості заздалегідь позбавили. У відповідь Зеленський заявив, що він не збирається виносити конфлікт зі спікером на обговорення громадськості, як вчинив Разумков.

«Тому, тепер говорю я» - резюмував Зеленський.

30 вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розпочав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Разумков не виключає, що його під соусом відставки можуть спробувати позбавити депутатського мандата.

2 жовтня стало відомо, що нардепи від «Слуги народу» в Трускавці почали збирати підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера ВР. Пізніше нардепи повідомили, що процедуру відставки спікера вирішено запустити з 4 жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: