У «Слузі народу» сказали, коли почнуть процедуру відставки Разумкова

Читать на русском
Для відставки Разумкова вже все готово. Депутати від СН вже зібрали підписи за його відхід, а процедуру відставки запустять 4 жовтня
Дмитро РазумковРБК-Украина

Депутати від політичної партії «Слуга народу» на своєму засіданні в Трускавці прийняли рішення з 4 жовтня почати процедуру відкликання спікера Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради. Для цього вже все готово.

Про це написала прессекретар СН Юлія Палійчук в Telegram.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«На фракції Слуги народу обговорили питання відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення в понеділок почати процедуру відкликання Голови Верховної Ради України з займаної посади» - написала вона»

Нагадаємо, 30 вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Вони вже надійшли в Апарат ВР. Пізніше Арахамія подав ще одне звернення – особисте.

Сам Разумков не виключив, що його можуть спробувати позбавити депутатського мандата.

2 жовтня стало відомо, що нардепи від «Слуги народу» у Трускавці почали збирати підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера ВР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: