Разумков сам свідомо пішов на конфлікт – нардеп від «Слуги народу»

Читать на русском
Нардеп також запевнив, що необхідна кількість підписів набирається і обов'язково буде набрана до моменту запуску процедури відставки спікера
Дмитро РазумковУкраїнські новини

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, відставку якого планується запустити 4 жовтня, нібито сам пішов на загострення конфлікту зі «слугою народу», плануючи дати цим старт відновленню своєї політичної кар'єри.

Про це заявив народний депутат від СН Олег Дунда в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Пан Разумков, розуміючи, що він відновлює свою політичну кампанію, вирішив, що найкращий для нього результат буде - піти з конфліктом. Він цей конфлікт з кожним тижнем все більше запалював. Я розумію його мету, він її, швидше за все, досягне. Він в останній місяць щотижня знаходив конфліктну тему. Наступного тижня він знаходив ще більш конфліктну тему, навіть якщо там грунту не було. Таким чином він підіймає градус протистояння. Він таким чином будує свою політичну кампанію» - розповів нардеп.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

Дунда запевнив, що необхідна кількість підписів набирається та обов'язково буде набрана до моменту запуску процедури відставки спікера.

«Я знаю, що підписи збиралися. Скільки їх зараз - я це не контролюю. Але я впевнений, що сьогодні їх буде 150» - сказав він.

Нагадаємо, 30 вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Вони вже надійшли в Апарат ВР. Пізніше Арахамія подав ще одне звернення-особисте.

Сам Разумков не виключив, що його можуть спробувати позбавити депутатського мандата.

2 жовтня стало відомо, що нардепи від «Слуги народу» в Трускавці почали збирати підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера ВР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: