Разумков запросив нардепів обговорити його «незадовільну роботу»

Читать на русском
Голова ВР Дмитро Разумков призначив депутатам від Слуги народу зустріч на 4 жовтня в стінах парламенту. Спікер на тлі можливої його відставки хоче обговорити з нардепами свою роботу.
Дмитро Разумковфото Верховна рада / Facebook

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков офіційно призначив депутатам від «Слуги народу» зустріч на 4 жовтня в стінах парламенту. Спікер на тлі можливої ​​його відставки хоче обговорити з нардепами свою роботу за 2 роки на цій посаді.

Про це повідомила прессекретар Разумкова Ольга Туній на сторінці у Facebook в суботу, 4 жовтня.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

За її словами, спікер хоче обговорити з нардепами свою роботу за весь час на цій посаді.

«Голова Верховної ради України Дмитро Разумков, як і обіцяв, офіційно запросив народних депутатів фракції «Слуга народ» на зустріч, щоб обговорити його «незадовільною» роботу за два роки на посаді голови парламенту», - написала Туній.

Як сказано в документі, Разумков чекає нардепів 4 жовтня о 18:00 у конференц-залі ВР.

Нагадаємо, 30 вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної ради. Вони вже надійшли до Апарату ВР. Пізніше Арахамія подав ще одне звернення - приватне.

Сам Разумков не виключив, що його можуть спробувати позбавити депутатського мандата.

Раніше в ОПУ заявляли, що Разумков нібито «відкрито гальмує ініціативи президента Володимира Зеленського» і це може спровокувати жорсткі рішення. Однак запевнили, що не причетні до запуску процедури відставки спікера.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: