Разумков не виключив, що його можуть спробувати позбавити депутатського мандата

Читать на русском
Разумков не виключає спроб позбавити його депутатського мандата, так як зайнявши пост спікера, він покинув фракцію СН
Дмитро РазумковУкраїнські новини

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков не виключив спроб позбавити його депутатського мандата в тому випадку, якщо народні депутати схвалять його відставку.

Про це він заявив у ефірі телеканалу «Україна 24».

Разумков вважає, що оскільки формально він покинув фракцію і партію, то його можуть спробувати позбавити мандата.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Я сьогодні є позафракційним, оскільки є головою Верховної Ради. Саме так передбачає регламент Верховної Ради України. Тому спроби можуть бути. Але у нас багато хто намагається на щось бути здатними - не завжди це виходить» - розповів він.

Нагадаємо, 30 вересня стало відомо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розпочав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Разумков вже прокоментував цю ситуацію.

Пізніше на тлі збору підписних листів виник скандал - депутати від СН обурилися, що підписні листи від фракції були подані без узгодження з фракцією. Тому Арахамія заново подав підписні листи - вже від свого імені.

В ОПУ тим часом відхрестилися від причетності до листів за відставку Разумкова заявивши, що це - ініціатива самого Арахамії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: