У ДПЗКУ розповіли, хто зараз виконує обов'язки голови правління

Читать на русском
ДПЗКУ, незважаючи на затримання керівника, працює в штатному режимі. Обов'язки Андрія Власенка виконує перший заступник Микола Волосянко.
pzcu.gov.ua

«Державна продовольчо-зернова корпорація України», незважаючи на затримання керівника, працює у штатному режимі. Обов'язки Андрія Власенка виконує перший заступник.

Відповідну заяву оприлюднила пресслужба ДПЗКУ у п'ятницю, 13 серпня.

Керівника ДПЗКУ Власенка затримали при спробі втечі: що відомоЗатримано керівника ДПЗКУ Власенко. У чому його підозрюють, а також всі деталі ситуації в ДПЗКУ – в матеріалі Слово і діло.

«Всі підрозділи АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» працюють в штатному режимі. АТ «ДПЗКУ» виконує всі зобов’язання за укладеними договорами та перед контрагентами», - йдеться в повідомленні.

Обов'язки голови правління виконує заступник голови правління Микола Волосянко, уточнили у ДПЗКУ.

«Керівництво компанії максимально зацікавлене в об'єктивності розслідування і всіляко сприяє роботі співробітників правоохоронних органів», - переконують в компанії.

Нагадаємо, сьогодні вранці працівники Нацполіції затримали керівника «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Андрія Власенка і його спільника при спробі втечі з України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ.

За даними поліції, він налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого досягають понад 57 млн ​​доларів.

Готується клопотання до суду для обрання обом підозрюваним запобіжного заходу.

Раніше «Слово і діло» публікувало повну ухвалу суду з приводу експорту зерна керівництвом ДПЗКУ на фірми-прокладки за заниженими цінами.

Також ми повідомляли про те, що керівникам корпорації закидають оборудки з ПДВ, а за кошти елеваторів збиткова корпорація купує іномарки замість комбайнів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: