З аеропорту Мінська не випускають рейс до Німеччини

Читать на русском
В аеропорту Мінська заявили, що отримали повідомлення про теракт на борту рейсу Мінськ-Франкфурт. Пасажирів відразу після посадки вивели з літака.
ілюстративне фото

В аеропорту Мінська заявили, що отримали повідомлення про теракт на борту рейсу Мінськ-Франкфурт. Пасажирів відразу після посадки вивели з літака для повторної перевірки. Літак поки що не випускають на виліт.

Про це повідомив білоруський опозиційний Telegram-канал Nexta в понеділок, 24 травня.

В яких країнах і навіщо примусово саджали літакиІнциденти з примусовою посадкою літаків – на інфографіці Слово і діло. Такі випадки були в Білорусі, Україні.

Літак повинен був вилетіти о 14:20.

«Мінський аеропорт повідомив, що на електронну пошту надійшло повідомлення від невстановлених осіб про намір вчинити терористичний акт відносно рейсу LH1487 авіакомпанії Lufthansa за маршрутом Мінськ-Франкфурт», - йдеться в повідомленні.

За інформацією аудиторії каналу, всіх пасажирів літака Lufthansa вивели з літака після посадки. Всіх відправили на повторний огляд, а всередину літака запустили кінологів з собаками.

«Зараз пасажири сидять за огорожею біля накопичувача. Серед пасажирів рейсу - частина жіночої баскетбольної збірної Білорусі», - додали в Nexta.

Нагадаємо, 23 травня в аеропорту Мінська влада Білорусі екстрено посадила пасажирський літак Ryanair, який прямував з Афін до Вільнюса, повідомивши про замінування.

Після посадки лайнера був затриманий Роман Протасевич - засновник Telegram-каналу NEXTA, визнаного у Білорусі екстремістським.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: