У Тегерані зачистили місце аварії літака МАУ

Читать на русском
Влада Ірану практично повністю зачистила поле, на яке впав український літак. Усі уламки вивезені, тепер прибирають сміття.

Влада Ірану практично повністю зачистила поле, на яке впав український літак. Усі уламки вивезені, тепер прибирають сміття.

Про це повідомляє CNN з посиланням на слова очевидців.

Про що свідчить реакція української влади на авіакатастрофу в Ірані?Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним і близьким загиблих пасажирів і членів екіпажу внаслідок катастрофи пасажирського літака біля Тегерана.

За його словами, усі великі уламки від збитого літака прибрали з місця аварії біля Тегерану, що, на думку експертів, є вельми незвичайним кроком на такому ранньому етапі розслідування. Місце очищають без присутності інших акредитованих представників.

За словами очевидця, іранська поліція і збройні сили розганяють людей, які перебувають на території. Крім того, очевидець сказав CNN, що в четвер поблизу не було ані поліцейських, ані офіцерів безпеки.

Вони сказали, що ситуація в середу, коли літак зазнав аварії, була більш контрольованою, оскільки місце було оточено, а поліція залишалася на місці протягом декількох годин після інциденту.

Нагадаємо, Зеленський і Пристайко отримали дані щодо авіакатастрофи МАУ від США.

Також супутник США зафіксував тепловий слід від двох ракет, що наближалися до українського літака Boeing-737, який зазнав аварії в Ірані.

Зазначимо, напередодні з'явилося відео, на якому знято нібито момент влучення ракети в український літак.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: