Опублікували указ президента про звільнення Семочка

Читать на русском
У понеділок, 15 квітня, на сайті президента України було опубліковано указ про звільнення з посади першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

У понеділок, 15 квітня, на сайті президента України опубліковалм указ про звільнення з посади першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба президента.

Цінності полковника Семочка та його цінність. Колонка Леоніда ШвецяПоки всі сміялися над історією російських ГРУшників, яких відправили отруїти Скрипаля, в Україні відбулася не менш неприємна історія за участю першого заступника голови зовнішньої розвідки.

Указ президента про звільнення Семочка був опублікований під номером 143.

«Звільнити Семочка Сергія Олексійовича з посади першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України», - йдеться в документі.

Як раніше повідомлялося, 14 квітня під час дебатів на НСК «Олімпійський» Петро Порошенко заявив, що Семочко був звільнений з посади 12 квітня.

До цього, СБУ почала розслідування відносно Семочка у справі про держзраду. Також в жовтні НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом його незаконного збагачення. Семочко заперечує незаконне збагачення і звинувачує журналістів у маніпуляціях.

Глава Служби зовнішньої розвідки України Єгор Божок заявляв, що не бачить причин для звільнення свого першого заступника Сергія Семочка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: