Служба зовнішньої розвідки відхрестилася від призначення Семочка

Читать на русском
Служба зовнішньої розвідки України спростовує інформацію про призначення Сергія Семочка у відомстві.

Заступник голови Служби зовнішньої розвідки Сергій Семочко не буде очолювати відомство після відставки його голови Єгора Божка.

Про це повідомила прес-служачи СЗР, передає «Слово і Діло».

«15 березня 2019 року з посиланням на прес-службу СЗРУ на сайті УНІАН було опубліковано інформацію про те, що «виконувати обов'язки глави служби уповноважені обидва перші заступники по лінії свого кураторства до відповідного указу президента щодо призначення глави СЗРУ. Служба зовнішньої розвідки України офіційно заявляє, що не давала такого коментаря УНІАН, і закликає агентство зняти це повідомлення», - йдеться в коментарі СЗР.

Зазначено, що зараз українською зовнішньою розвідкою керує одна людина.

Розвідник Семочко відхрестився від російського громадянстваСергій Семочко та його дружина Тетяна Лисенко є громадянами України і жодних інших паспортів не мають.

«Робочу координацію забезпечує перший заступник глави Алексєєнко Андрій Вікторович», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, напередодні інформаційне агентство УНІАН з посиланням на СЗРУ повідомило про те, що керують спецслужбою після звільнення 13 березня її голови Єгора Божка з посади, його перші заступники: Алексєєнко і Семочко.

Нагадаємо, що останній підозрюється в державній зраді. Крім того, департамент контррозвідки Служби безпеки України має інформацію про російське громадянство його дружини Тетяни Лисенко.

Раніше НАБУ почало розслідувати можливе незаконне збагачення Семочка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: