Бігус відреагував на звинувачення розвідника Семочка

Читать на русском
Журналіст Денис Бігус спростував заяву одного з головних розвідників країни про причетність до розслідування ФСБ.
Денис Бігус

Для підготовки розслідування про першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка не використовувалися методи, які не передбачає робота журналіста.

Про це на власній сторінці в Facebook написав журналіст Денис Бігус, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Семочко заявив, що журналісти навряд чи б змогли самі зняти такий сюжет без зовнішньої стеження, а також російської допомоги. Крім того, він спростував наявність російського громадянства у його дружини.

«Остаточно мене добила теза про те, що для зйомок цього товариша (Семочко - ред) нам знадобилася мало не кремлівська диверсійно-розвідувальна група. Його знімали по-суті однією машиною, господи. Яка під кінець остаточно зламалася...», – написав Бігус.

Він також додав, що для зйомки подібних сюжетів щодо українських чиновників багато чого не потрібно.

Як відомо, журналісти Bihus.info встановили, що дружина Семочко Тетяна Лисенко та її родичі, в тому числі діти від першого шлюбу мають російські паспорти. Також діти Лисенко продовжують їздити до окупованого Крим. Крім того, дружина розвідника і її діти від першого шлюбу володіють приватними будинками в елітному селі Козин під Києвом загальною вартістю 8 мільйонів доларів, що не відповідає їх доходам.

На підставі розслідування журналістів Національне антикорупційне бюро порушило кримінальну провадження за фактом можливого незаконного збагачення Семочка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: