НАБУ закрило кримінальну справу щодо Семочка

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро закрило кримінальну справу про незаконне збагачення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко.

Національне антикорупційне бюро закрило кримінальну справу про незаконне збагачення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко.

Як пише «Слово і Діло», про це Українським Новинам повідомило джерело в правоохоронних органах.

Цінності полковника Семочка та його цінність. Колонка Леоніда ШвецяПоки всі сміялися над історією російських ГРУшників, яких відправили отруїти Скрипаля, в Україні відбулася не менш неприємна історія за участю першого заступника голови зовнішньої розвідки.

«Справу Семочка закрили», - сказав він.

За його словами, справу закрито на підставі рішення Конституційного суду, який скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Справа розслідувалася за статтею 368-2 Кримінального кодексу (незаконне збагачення).

Як стало відомо, контррозвідка Служби безпеки України підтверджує наявність російського громадянства у цивільної дружини Семочко.

СБУ почала розслідування відносно заступника голови Служби зовнішньої розвідки Семочка.

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактами незаконного збагачення та іншими епізодами у зв'язку з журналістським розслідуванням способу життя колишнього начальника Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області, першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: