Дружина розвідника Семочка має громадянство РФ – контррозвідка СБУ

Читать на русском
Департамент контррозвідки української спецслужби має інформацію про російське громадянство дружини Сергія Семочка та її дочки.
Сергій Семочко

Департамент контррозвідки Служби безпеки України має інформацію про російське громадянство дружини першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка Тетяни Лисенко.

Про це йдеться з рішенні Шевченківського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

У документах наголошується, що СБУ проводить розслідування за фактом можливої ​​державної зради першого заступника голови СЗР. Згідно з інформацією контррозвідки СБУ від 26 жовтня, цивільна дружина Семочка Тетяна Лисенко та її дочка Анастасія мають громадянство Російської Федерації.

У зв'язку з цим слідчі спецслужби просили суд надати тимчасовий доступ до інформації за абонентськими номерами оператора ПрАТ «Київстар» Семочка та його дружини Лисенко. Також СБУ просило доступ до інформації за абонентським номером оператора «Водафон» дочки Лисенко.

Вивчивши клопотання, слідчий суддя Олександр Кіпчарський їх задовольнив.

Нагадаємо, розвідник Семочко відхрестився від російського громадянства. Раніше НАБУ почало розслідувати можливе незаконне збагачення першого заступника голови СЗР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: