«Редколегія» на UMN: генпрокурор та список Йованович і все про вибори

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Сергієм Щербиною («РБК-Україна») та Олегом Борисовим (ATR).

Луценко так і не показав список «недоторканих осіб», який йому нібито передала під час першої зустрічі посол США в Україні Марі Йованович. Крім того він поскаржився, що ГПУ не отримала 4 млн доларів, які США мали виділити як підтримку. Посольство вже офіційно відхрестилося від будь-яких списків, а чинний президент висловив свою повну підтримку американській амбасаді. Про це й поговорять на «Редколегії». І, звичайно ж, не обійдеться без подробиць про вибори-2019.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 22 БЕРЕЗНЯskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Сергій Щербина («РБК-Україна») та Олег Борисов (ATR) говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як Держдеп та посольство США відреагували на слова Луценка про «список недоторканних».

Також ми писали про еволюцію обіцянок – як змінювалися програми кандидатів, які балотуються вдруге.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: