Порошенко заявив про підтримку посла США Йованович

Читать на русском
Президент Петро Порошенко заявив, що посол США в Україні Марі Йованович, як представник Америки і президента Дональда Трампа, має його повну особисту підтримку.

Президент Петро Порошенко заявив, що посол США в Україні Марі Йованович, як представник Америки і президента Дональда Трампа, має його повну особисту підтримку.

Про це він заявив в п'ятницю, 22 березня з нагоди 27-ї річниці створення СБУ, передає «Слово і Діло».

Луценко заявив про список «недоторканних» від посла США: реакція соцмережГенпрокурор Юрій Луценко розповів про список недоторканних, який йому дала посол США Марі Йованович.

«Я хотів би відзначити важливу роль посла Сполучених Штатів Америки Марі Йованович у справі просування України-американських відносин. І підкреслюю, вона, як представник США і президента США Дональда Трампа, великого друга України й великого мого друга, має повну мою підтримку», - сказав Порошенко.

За його словами, США, ЄС та НАТО постійно підтримують Україну.

«Хочу підкреслити, що Україна високо цінує відносини стратегічного патнерства з США на принципі чіткої двопартійної підтримки. Наші відносини із Вашингтоном ще ніколи в історії не були настільки ефективними, предметними», - додав президент.

Нагадаємо, генпрокурор Луценко в інтерв'ю Hill.TV заявив, що під час першої зустрічі після призначення на цю посаду з послом США Марі Йованович нібито передала йому список осіб, щодо яких не можна проводити розслідування. Крім цього, Луценко поскаржився, що його відомство не отримало чотири мільйони доларів, які США мали виділити як підтримку.

У Держдепі США у відповідь заявили, що такі звинувачення на руку «лише корумпованим діячам».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: