Порошенко представив нового заступника секретаря РНБО

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко представив нового заступника секретаря СНБО Сергія Кривоноса.

Президент України Петро Порошенко представив нового заступника секретаря СНБО Сергія Кривоноса.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у трансляції на сторінці Порошенка у Facebook.

Розкрадання в оборонці: журналісти з'ясували, хто «зливав» справи щодо ГладковськогоУсі слідчі органи, які мали б розслідувати розкрадання на оборонці, знали про нього і закривали справи за хабарі.

Раніше повідомлялося, що Кривоноса можуть призначити заступником секретаря РНБО України. Як відомо, Кривонос балотувався на пост президента України, але зняв свою кандидатуру в користь Петра Порошенка.

Нагадаємо, що після розслідування журналістів «Наші гроші» про корупцію в оборонній сфері 4 березня президент України Петро Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

У розслідуванні журналістів програми Bihus.info говорилося, що заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його син Ігор з одним і чинний директор «Укроборонпрому» Павло Букін є учасниками схеми по розкраданню в оборонному комплексі України. Розслідувачі стверджують, що заступник секретаря РНБО Олег Гладковський є близьким другом президента, а ще один учасник схем Віталій Жуков, який звільнився з «Укроборонпрому» в 2014 році, мав доступ до графіка виробництва і потреб заводів і домовлявся про ціну.

Тоді в «Укроборонпромі» заявили, що журналістське розслідування містить маніпуляції. А інформація про причетність Гладковського і керівництва концерну до розкрадань взята з закритих даних кримінальних справ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: