Кривонос зняв свою кандидатуру на виборах президента України

Читать на русском
Кандидат в президенти України від парії Воїни АТО Сергій Кривонос зняв свою кандидатуру на виборах президента України.

Кандидат в президенти України від парії «Воїни АТО» Сергій Кривонос зняв свою кандидатуру на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло» про це він повідомив в Facebook.

Фаворити передвиборчих перегонів: як змінювалися ставки на Порошенка, Тимошенко та ЗеленськогоСтавки на того, хто переможе в президентських перегонах, в Україні роблять уже давно. Ми подивились, як змінювалися коефіцієнти Зеленського, Порошенка та Тимошенко протягом місяця.

«Я не маю морального права дозволити собі бути дешевим популістом та забивати людям голову пустими обіцянками, як це роблять деякі інші кандидати. Я виважено оцінюю кожен свій крок. Тому, поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені прийшлося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, яких знаходиться держава, не доцільним зміну верховного головнокомандувача Збройних Сил України», - написав він.

Нагадаємо, Кривонос особисто командував обороною Краматорського аеродрому, з жовтня 2014 року був начальником Управління спеціальних операцій Генерального штабу. Подивимося, що військовослужбовець-розвідник задекларував як претендент на посаду глави держави.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року. ЦВК зараєструвала 44 кандидатів. Однак Андрій Садовий відмовився від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка.

Також партія «Сила людей» вирішила відкликати свого кандидата Дмитра Гнапа з президентських виборів 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: