Порядок денний ВР: депутати розглянуть зміни до закону про вищу освіту

Читать на русском
Верховна Рада України на пленарному засіданні у середу, 27 лютого, розгляне зміни до закону про вищу освіту.
Ілюстративне фото.

Верховна Рада України на пленарному засіданні у середу, 27 лютого, розгляне зміни до закону про вищу освіту.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 26 лютого-1 березняНа Погоджувальній раді політичні сили обмінювалися звинуваченнями в підкупі виборців та обговорювали тарифи.

Також повідомляється, що Рада сьогодні розгляне ратифікацію угоди з Катаром про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи. Крім того, на сьогодні заплановано прийняття закону про медіацію.

Нагадаємо, напередодні в Раді анулювали бланки для збору підписів нардепів для імпічменту президента Петра Порошенка.

Зокрема, в апараті заявили, що працівники під тиском змушені були видати бланки підписних листів. Крім того, в письмовому поданні відсутнє правове обґрунтування необхідності створення тимчасової слідчої комісії, а також обґрунтування наявності в діях Порошенка складу злочину.

Зазначимо, скандал розгорівся після виходу журналістського розслідування про розкрадання в оборонному секторі з боку близького оточення президента України.

Як відомо, «Наші гроші» повідомили, що оточення президента України Петра Порошенка курує розкрадання в оборонній сфері. За інформацією журналістів, син заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем із розкрадання в оборонному комплексі.

У відповідь Гладковський повідомив, що він просить тимчасово призупинити його повноваження першого заступника секретаря РНБО. Також він звернувся в правоохоронні органи із заявою про перевірку оприлюднених у журналістському розслідуванні Bihus.Info фактів про незаконні оборудки при закупівлях в армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: