Порошенко відсторонив Гладковського від виконання обов'язків (доповнено)

Читать на русском
Петро Порошенко підтримав відсторонення першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського від виконання обов'язків.

Президент України Петро Порошенко підтримав відсторонення першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського від виконання обов'язків.

Як пише «Слово і Діло», про це написав у Facebook прес-серкетар президента Святослав Цеголко.

Як розкрадали українську армію та чи покарають хоча б когось?Очільник ГПУ виокремив чотири етапи розвалу ЗСУ, коли при владі були різні міністри оборони та глави держави.

«Петро Порошенко вимагає у правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, викладеної в журналістській програмі «Наші гроші» для спростування або підтвердження оприлюдненого», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Олег Гладковський повідомив, що він просить тимчасово призупинити його повноваження першого заступника секретаря РНБО.

Також, представниця президента у ВР Ірина Луценко заявила, що Державний концерн «Укроборонпром» та заступник секретаря РНБО Олег Гладковський можуть позиватися проти журналістів програми «Наші гроші».

Як відомо, раніше ЗМІ повідомили, що оточення президента курує розкрадання оборонки.

За інформацією журналістів, син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Повідомлялося, що Гладковський-молодший, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно в 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки.

При цьому державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки й давало на них згоду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: