РФ планує витік компромату на британських політиків - ЗМІ

Читать на русском
Російські хакери збирають компромат на провідних політиків Великобританії. На думку спецслужб, публікація цієї інформації стане помстою за участь Королівства в ударах по Сирії.

Російські хакери збирають компромат на провідних політиків Великобританії.

Як повідомляє Sunday Times, посилаючись на доповідь британських спецслужб прем'єр-міністру Терезі Мей, пише «Слово і Діло».

Чим обернеться для РФ отруєння Скрипаля та що це означає для України?ЄС вважає РФ із великою часткою ймовірності відповідальною за отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Оцінили загострення відносин Лондона та Москви експерти.

На думку спецслужб, публікація цієї інформації стане «помстою» за участь Королівства в ударах по Сирії. Як зазначається, можливість такої публікації обговорюється з отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері.

Нагадаємо, в зазначеному звіті також відзначається, що Великобританія готується до кібератаки на РФ, якщо Москва спробує втрутитися в роботу британської інфраструктури.

Раніше лабораторія у Шпіці Швейцарського федерального інституту з ядерного, біологічного та хімічного захисту не сумнівається у висновках британської лабораторії Портон Даун про те, що Сергія і Юлію Скрипалів отруїли речовиною «Новачок».

Натомість 14 квітня глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що, за інформацією дослідницької лабораторії у Шпіці (Швейцарія), при отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів було використано речовину BZ, яка перебувала на озброєнні США, Великобританії та інших країн НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: