У Лондоні суд ухвалить рішення у справі ПриватБанку

Читать на русском
Високий суд Лондона ухвалить рішення у справі ПриватБанку проти його колишніх власників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, та пов’язаних з ними компаній.

У п’ятницю, 2 березня, Високий суд Лондона ухвалить рішення у справі ПриватБанку проти його колишніх власників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, та пов’язаних з ними компаній.

Засідання відбудеться о 10:30 за Лондоном (12:30 за київським часом), пише «Слово і Діло».

Махінації в ПриватБанку: Коломойський прокоментував звинувачення детективівБізнесмен Ігор Коломойський відреагував на заяву Нацбанку про збитки в 5,5 мільярдів доларів, нібито завдані ПриватБанку екс-акціонерами внаслідок шахрайських дій.

Раніше повідомлялося, що у ПриватБанку до його націоналізації відбувалися масштабні скоординовані шахрайські дії, що призвело до щонайменше 5,5 мільярдів доларів збитків.

У грудні 2017 року Приватбанк подав позов до Високого суду Лондона проти Коломойського, Боголюбова та ще низки компаній, які ймовірно належать або є дотичними до названих бізнесменів.

Нагадаємо, судовий процес в Лондоні за позовом Приватбанку проти Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова змушений був перевести слухання в закритий режим роботи.

Колишні власники банку наполягали на тому, щоб їхні гроші залишалися в таємниці.

Як повідомлялося, 19 січня Високий суд Лондона на засіданні у справі Приватанку продовжив всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на суму понад 2,5 млрд доларів.

Справа ПриватБанку: ГПУ допитала Гройсмана та ГонтаревуСправа ПриватБанку. ГПУ допитала Володимира Гройсмана, Арсена Авакова та Валерію Гонтареву в рамках розслідувань махінацій у банківській установі.

За підсумками додаткових слухань щодо процесуальних питань у справі ПриватБанку щодо Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова та інших пов'язаних з ними осіб, суд продовжив свій наказ від грудня 2017 року про всесвітній арешт активів до наступного відповідного наказу суду.

Нагадаємо, розслідування незалежної компанії Kroll підтвердило, що Приватбанк був об’єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій до його націоналізації, що призвело до завдання збитків щонайменше у розмірі 5,5 млрд дол.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: