Лише одна квартира: чим володіє в Україні бізнесмен Ігор Коломойський

Читать на русском
Один із найбагатших людей України, олігарх Ігор Коломойський володіє в нашій країні лише однією квартирою.

Один з найбагатших людей України, бізнесмен Ігор Коломойський має всього один офіційно зареєстрований об'єкт нерухомості в Україні.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», це квартира в Дніпрі, щоправда, досить велика і дорога.

Незаконне збагачення Льовочкіна: НАБУ перевіряє купівлю будинку у ФранціїВ Антикорупційному бюро України почали перевірку купівлі депутатом від ОБ Сергієм Льовочкіним будинку у Франції.

Згідно з даними Єдиного реєстру нерухомого майна, на олігарха записаний 281,1 «квадрат» в Шевченківському (Бабушкінському) районі міста.

Квартира знаходиться в цегляному будинку, її житлова площа становить 93,8 кв. м. У помешканні є кілька спалень і санвузлів. Елітний комплекс, в якому знаходиться квартира, був побудований в 2007 році.

За інформацією сайтів продажу нерухомості, ціна квадратного метра в будинку Коломойського (з ремонтом) становить близько $ 1 200. Тобто, житло олігарха «потягне» на $ 337 320 або за актуальним на 18 грудня курсу 27,63 грн за $ 1 - приблизно на 9, 3 млн грн.

Нещодавно Ігоря Коломойського бачили в Амстердамі в компанії генерального прокурора Юрія Луценка, який пояснив, що «випадково» зустрів олігарха.

Також повідомлялося, що українські олігархи Коломойський і Боголюбов отримали паспорти Кіпру за інвестиції в країну.

Нагадаємо, Коломойський планує відсудити у націоналізованого ПриватБанку понад 9 мільярдів гривень і подав понад 90 позовів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: