«Укрнафті» можна не платити дивіденди – Коломойський

Читать на русском
Екс-губернатор Дніпропетровської області, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що «Укрнафта» може не платити дивіденди після заяви Міхеіла Саакашвілі про її збитки в 2014 році.

Екс-губернатор Дніпропетровщини, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що «Укрнафта» може не платити дивіденди після заяви Міхеіла Саакашвілі про її збитки в 2014 році.

Про це він заявив, коментуючи недільне інтерв'ю Саакашвілі каналу 1+1, передає «Слово і Діло».

«Вчора пан Саакашвілі сказав, що «Укрнафта» показала збиток у розмірі 80 млрд. Хочу, щоб це почув прем'єр Яценюк, який просить виплатити дивіденди. Ми їх не зможемо виплатити, тому що дивіденди сплачуються лише з прибутку», – сказав Коломойський.

Цю заяву бізнесмен зробив у продовження свого конфлікту з одеським губернатором. Раніше Саакашвілі заявляв, що має докази причетності Ігоря Коломойського до контрабанди на одеській митниці, зокрема, в морському порту. Також губернатор повідомив, що вже неодноразово отримував погрози від Коломойського і стикався з його спробами дати хабара його команді, коли Саакашвілі обіймав посаду президента Грузії.

ПАТ «Укрнафта» – найбільша публічна нафтогазова компанія України. На її частку припадає 68% видобутку нафти та конденсату, а також 11% видобутку газу в Україні. Крім того, «Укрнафта» є одним з найбільших гравців на роздрібному ринку нафтопродуктів України: компанії належать більше 560 АЗС по всій території країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: