Саакашвілі домігся від Порошенко перевірки Державіаслужби

Читать на русском

Голову Державної авіаційної служби відсторонять від його посади на час розслідування діяльності Державної авіаційної служби.

Голову Державної авіаційної служби Дмитра Антонюка відсторонять від посади на час розслідування діяльності Державної авіаційної служби.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

Петро Порошенко повідомив, що провів нараду із міністром інфраструктури та головою Одеської облдержадміністрації та вирішив перевірити діяльність Державіаслужби.

«Вислухав аргументи Андрія Пивоварського та Михайла Саакашвілі. У результаті щодо діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, під час якого голову служби Дмитра Антонюка буде відсторонено від виконання посадових обов’язків», - заявив Президент.

Вже поширено відео із засідання комісії Міністерства інфраструктури за участю пана Саакашвілі.

У п'ятницю губернатор Одеської області на засіданні спецкомісії Державіаслужби, де розподілялися дозволи на польоти, звинуватив главу Державіаслужби Дениса Антонюка у корупції, заявивши, що той «продав свою держслужбу олігархічному інтересу». Він поцікавився розміром зарплати Антонюка і, отримавши відповідь «5,5 тисячі гривень», заявив: «Не вірю!».

Від пропозиції Глави авіаслужби відвідати його будинок і побачити, як він живе, Саакашвілі відмовився.

Також, Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі запропонував розпустити митницю і міліцію.Раніше повідомлялося, що Саакашвілі має намір скоротити більше 90% штату Одеської адміністрації.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів розпорядився провести перевірку факту польоту міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка з Ніцци до Києва на літаку депутата і газового магната Олександра Онищенка на предмет корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: