Резніченко Валентин Михайлович

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Резніченко створює на Дніпропетровщині реєстр мобілізованих бійців АТО

Першу в Україні базу даних з повною інформацією про демобілізованих воїнів створює Центр допомоги учасникам АТО та їх сім'ям при Дніпропетровській облдержадміністрації.

Державні послуги стануть доступнішими завдяки волонтерам

Голова Дніпропетровської обласної адміністрації Валентин Резніченко розповів про досвід впровадження державних послуг онлайн, які допомогли втілити добровольці з IT-сфери.

Резніченко: у «патріотичних» партіях геть не всі є патріотами

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко заявив, що депутати «патріотичних» партій не завжди є патріотами.

Резніченко чекає, коли в Дніпропетровську нарешті з'явиться мер

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко говорить, що чекає проведення виборів у Дніпропетровську для того, щоб там нарешті з'явився мер, який візьме керування містом у свої руки.

Дніпропетровськ, Одеса і Харків – форпости старої влади

У передвиборчих чварах українські політики забувають про важливість ситуації в ключових регіонах держави, які тим чи іншим чином впливають на політичну ситуацію в Україні в цілому.

Резніченко хоче скоротити обласний держапарат ще на півтисячі людей

450 працівників районних адміністрацій Дніпропетровської обалсті незабаром позбудуться роботи, заявив губернатор регіону Валентин Резніченко.

Резніченко вимагає в уряду 22 млн грн за оздоровлення бійців АТО

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко вимагає від Міністерства охорони здоров'я розв'язати питання фінансування лікарень, в яких проводиться оздоровлення поранених бійців-учасників АТО.

Барна, Резніченко, Самардак, Куліч. Чим запам'яталися перші 100 днів їх губернаторства?

«Слово і Діло» вирішило підвести підсумки перших місяців роботи голів Тернопільскої, Дніпропетровської, Запорізької та Чернігівської областей.

Офшори замість інвесторів: у топ-3 «спонсорів» Дніпропетровщини – Кіпр і Віргінські острови

Кіпр та Віргінські острови увійшли до топ-3 іноземних інвесторів, що вкладають кошти у розвиток Дніпропетровської області.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 1.07-9.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує до вашої уваги оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Дніпропетровськ без господаря: хто насправді керує мільйонним містом?

Сьогодні Дніпропетровськ фактично знаходиться в підвішеному стані: мера як такого в місті немає, а всі рішення приймаються міською радою, де головують депутати «Опозиційного блоку».

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 29.04-6.05

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Мовчазна Адміністрація: Ложкін і його зами демонструють відсутність як обіцянок, так і реальних досягнень у проведенні реформ

В українській політиці Адміністрація Президента завжди була і залишається найбільш непублічною структурою в питаннях прийняття політичних рішень. Зараз чиновники АП – «найекономніші» на обіцянки серед всієї реформаторської команди Президента.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 21-28.04

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Доходи та відповідальність українських губернаторів

«Слово і Діло» вирішило показати доходи голів українських областей за 2014 рік, а також рівень їхньої відповідальності перед жителями цих регіонів.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 15-21.04

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок голів обласних державних адміністрацій.

Найбільш відповідальна влада – на Черкащині. Рейтинг по регіонах України

«Слово і Діло» вирішило показати, наскільки відповідальні градоначальники обласних центрів і голови обласних адміністрацій України