Резніченко: у «патріотичних» партіях геть не всі є патріотами

Читать на русском
Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко заявив, що депутати «патріотичних» партій не завжди є патріотами.

Голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко заявив, що депутати «патріотичних» партій не завжди є патріотами.

Про це він розповів у інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

«Чим більше я спілкуюся з різними людьми, тим ясніше розумію – не всі такі вже патріоти, навіть у «патріотичних» партіях, і не всі сепаратисти – в опозиційних. Політичне забарвлення перед виборами – частіше гра, обіцянки, які ніхто не може перевірити», – зазначив губернатор Дніпропетровщини.

Також Резніченко заявив, що буде підтримувати президентську лінію доти, доки йому довіряють. Крім того, глава Дніпропетровської ОДА висловився категорично проти реприватизації, у тому числі й ДТЕКу.

«Я проти реприватизації. Моя позиція: якщо хтось незаконно, шляхом використання адміністративного ресурсу, отримав щось дешево, він має доплатити. А постійна зміна власників підприємств призводить до дестабілізації ситуації. Під тиском популістів ми можемо наробити лиха», – аргументував Резніченко.

Як стверджує губернатор Дніпропетровської області, ДТЕК тримається за рахунок досить великого обігу й оплата за отриману електроенергію складає близько 70%. «Думаю, жодна компанія за певний час цього не витримає. Ми зобов'язані платити за спожиту електроенергію», – додав він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: