Аваков Арсен Борисович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Експерт: інтерв'ю Януковича – відповідь Кремля на санкції Заходу

Український політолог поділився міркуваннями щодо першого інтерв'ю колишнього президента Віктора Януковича західній пресі.

Кримінал в «Торнадо»: війна стає великим бізнесом – експерт

Конфліктолог-міжнародник поділився міркуваннями стосовно скандалу з «Торнадо» та пояснив версії розформування батальйону.

Ситуація на базі розформованої роти «Торнадо» під контролем – МВС

Правоохоронні органи сьогодні проводять слідчі дії на базі розформованої два дні тому роти «Торнадо» в Луганській області.

Вбивство Олеся Бузини розкрите – Аваков (доповнено)

Співробітники прокуратури Києва та органів внутрішніх справ встановили і затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві українського журналіста та публіциста Олеся Бузини.

Пожежа на нафтобазі триває, попри обіцянки Авакова

Станом на ранок понеділка все ще горить один резервуар ємністю 900 кубометрів на нафтобазі у селі Крячки Васильківського району поблизу Києва.

Рівно рік тому Маріуполь звільнили від окупантів ДНР

13 червня 2014 року в Маріуполі була проведена операція із зачистки міста від бойовиків самопроголошеної «народної республіки».

Експерт: різанина в Харкові – удар по репутації Авакова

Експерт поділився міркуваннями стосовно повідомлення секретаря РНБО Олександра Турчинова, в якому той попередив про нові звільнення через зрив будівництва «Стіни».

Блокада зони АТО: навіщо потрібен новий голодомор?

В українських реаліях чиновницького свавілля та бюрократичної плутанини перепустки до зони АТО стали дуже серйозною перепоною для скільки-небудь нормального життя людей. Формально ніхто не позбавляв їх українського громадянства, фактично ж Україна відмовила жителям окупованих територій в їхніх конституційних правах.

До гасіння пожежі під Києвом залучають Нацгвардію. Є загиблі серед пожежників (доповнено)

Під час пожежі на нафтобазі під Києвом сталася серія вибухів, у результаті чого загинули працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Кіхтенко: прем'єр-міністр оголосив війну Донецькій ОДА

Фальсифікацією назвав діяльність урядової комісії, що оцінила як «незадовільну» роботу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, її глава Олександр Кіхтенко.

Закони щодо реформування міліції будуть готові найближчим часом – Порошенко

Законодавче оформлення початку реформи правоохоронних органів незабаром буде завершено, повідомив Президент України Петро Порошенко.

Конфлікт з Аваковим стане однією з причин відставки Кіхтенка – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо можливої відставки голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка.

Анонсований Аваковим старт нової патрульної служби в Києві відбудеться 4 липня

Незважаючи на запевнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, нова патрульна служба у столиці запрацює лише на початку липня – та й то, якщо буде ухвалена остаточна редакція закону про нацполіцію.

Судовий процес мера Харкова перетвориться на шоу Авакова та Кернеса – експерт

Політолог поділився міркуваннями з приводу судового процесу у справі харківського міського голови Геннадія Кернеса, що проходить в Полтаві.

Аваков і Пашинський пропонують передати конфіскований бензин Курченка армії

Оскільки судова тяганина навколо Одеського НПЗ може тривати довго, міністр внутрішніх справ підтримує ідею передати паливо з резервуарів заводу Збройним силам України.

Аваков: Льовочкін – учасник бандитської групи Януковича і співучасник розгону Майдану

Глава МВС Арсен Аваков переконаний, що з чинного народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна має бути знята депутатська недоторканність.

Експерт: скандал з Єршовим – апофеоз корупційності ДАІ

Український політолог поділився міркуваннями стосовно відставки Олександра Єршова та призначення нового керівництва ДАІ.

Призначення начальника ДАІ пов'язане з рухом величезних тіньових грошей – експерт

Український політолог поділився міркуваннями щодо заяви про відставку Олександра Єршова та призначення нового керівництва ДАІ.

Рада ухвалила в першому читанні спірні законопроекти про реформу МВС, Нацполіцію та муніципальну варту

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроекти про реформу МВС, Національну поліцію та муніципальну варту.

Злочинець, який захопив заручників в Одесі, вимагав приєднати область до Росії – Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що однією з вимог чоловіки, який захопив заручників в Одесі, було приєднання Одеської області до Росії.