Пожежа на нафтобазі триває, попри обіцянки Авакова

Читать на русском
Станом на ранок понеділка все ще горить один резервуар ємністю 900 кубометрів на нафтобазі у селі Крячки Васильківського району поблизу Києва.
Фото: zn.ua

«Станом на 7 годину 15 червня продовжується фітілювання з верхнього дихального клапану та в нижній частині резервуару з бензином об’ємом 900 куб. м. Проводиться спостереження та контроль за вигоранням пального», – повідомляє прес-служба ДСНС.

Пожежа спалахнула 8 червня, до рятувальників сигнал про це надійшов о 17:29. За добу, ввечері 9 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв приборкати полум'я до ранку 10 червня, проте зробити це досі не вдалося.

Нагадаємо також, що у п'ятницю міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка на засіданні уряду жорстко розкритикував прем'єр-міністр через те, що той за 5 днів не знайшов часу побувати на місці НП. На тому ж засіданні Кабміну глава СБУ повідомив, що співвласник бази – колишній міністр енергетики в уряді Азарова Едуард Ставицький, якого у той самий час якраз і консультувала юридична фірма, що належить Шевченкові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: