До гасіння пожежі під Києвом залучають Нацгвардію. Є загиблі серед пожежників (доповнено)

Читать на русском
Під час пожежі на нафтобазі під Києвом сталася серія вибухів, у результаті чого загинули працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій.
Фото: Обозреватель

Під час вибуху на нафтобазі в с. Крячки під Києвом, пожежа на якій триває вже більше 15 годин, загинули пожежники.

До гасіння пожежі залучено сили Національної гвардії, передає «Слово і Діло» з посиланням на Twitter міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

«Вибух на нафтобазі під Васильковим. Гігантський. Загинули пожежні... СНС стягує все, що є. По тривозі піднято Нацгвардію. Працюємо», – повідомив глава МВС.

Як повідомляють ЗМІ, вогнем охоплено 17 резервуарів з пальним. Погасити пожежу за допомогою піни працівникам ДСНС не вдалося. Тим часом, за останні півгодини на нафтобазі прогриміло близько півсотні вибухів. Як повідомляють очевидці, на даний момент пожежні машини відганяють від місця події, щоб убезпечити співробітників рятувальної служби.

Станом на 9:35, за інформацією Авакова, людей від місця події довелося відвести, проте в зоні спалаху знаходиться ще одна нафтобаза - KLO. «У зоні загоряння ще одна база нафтопродуктів - KLO. Всі евакуйовані. Виставляється оточення, - повідомив міністр.

Станом на 10:20 в Держслужбі з надзвичайних ситуаційволоділи інформацією про 4 загиблих пожежників. Крім того, як повідомив Арсен Аваков, доля ще 2 залишається невідомою.

Взрывы на нефтебазе в прямом эфире112 Україна

Нагадаємо, пожежа на базі нафтопродуктів розпочалась 8 червня, приблизно о 17:30. Рятувальники про можливі причини виникнення пожежі не говорять, але власники палаючих цистерн не виключають версію підпалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: