Закони щодо реформування міліції будуть готові найближчим часом – Порошенко

Читать на русском
Законодавче оформлення початку реформи правоохоронних органів незабаром буде завершено, повідомив Президент України Петро Порошенко.
podrobnosti.mk.ua

Законодавче оформлення початку реформи правоохоронних органів незабаром буде завершено, повідомив Президент України Петро Порошенко.

«Незабаром МВС очікують зміни. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, його заступник і відомий реформатор Ека Згуладзе за підтримки парламентської коаліції, лідера моєї фракції Юрія Луценка та інших народних депутатів зараз завершують законодавче оформлення початку реформ», – повідомив Президент на церемонії нагородження співробітників МВС, які беруть участь в АТО, у понеділок у Києві. Про це з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна» повідомляє «Слово і діло».

За словами Президента, в результаті реформи, зокрема, буде створена Патрульна служба і розформована Державтоінспекція. Петро Порошенко також додав: «Зміниться все, починаючи від форми, закінчуючи зарплатою. Але не зміниться наше ставлення до славних звитяг, які здійснили співробітники МВС і бійці Нацгвардії, виступивши на захист України».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: