Порошенко представив нового заступника секретаря РНБО

Президент України Петро Порошенко представив нового заступника секретаря СНБО Сергія Кривоноса.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у трансляції на сторінці Порошенка у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Кривоноса можуть призначити заступником секретаря РНБО України. Як відомо, Кривонос балотувався на пост президента України, але зняв свою кандидатуру в користь Петра Порошенка.

Нагадаємо, що після розслідування журналістів «Наші гроші» про корупцію в оборонній сфері 4 березня президент України Петро Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

У розслідуванні журналістів програми Bihus.info говорилося, що заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його син Ігор з одним і чинний директор «Укроборонпрому» Павло Букін є учасниками схеми по розкраданню в оборонному комплексі України. Розслідувачі стверджують, що заступник секретаря РНБО Олег Гладковський є близьким другом президента, а ще один учасник схем Віталій Жуков, який звільнився з «Укроборонпрому» в 2014 році, мав доступ до графіка виробництва і потреб заводів і домовлявся про ціну.

Тоді в «Укроборонпромі» заявили, що журналістське розслідування містить маніпуляції. А інформація про причетність Гладковського і керівництва концерну до розкрадань взята з закритих даних кримінальних справ.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО