Законопроєкт про мобілізацію: Рада урегулюює питання призову аспірантів та доглядачів за людьми з інвалідністю

Читать на русском
Наступного тижня у Верховній Раді почнуть розглядати поправки до законопроєкту про мобілізацію - їх більше 4 тисяч.
volyn24.com

Український парламент планує урегулювати питання відстрочки від мобілізації аспірантів та доглядальників за людьми з інвалідністю в урядовому законопроєкті.

Про це очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомляє у Telegram-каналі.

Нові правила мобілізації, військового обліку та служби: що тепер пропонує КабмінДеталі нового урядового законопроєкту про мобілізацію – на інфографіці. Правила вручення повісток, відстрочка від мобілізації, бронювання військовозобов'язаних.

«Питання про І, ІІ та ІІІ групи людей з інвалідністю буде врегульовано», - заявив нардеп.

Згідно зі словами нардепа, також відстрочку від мобілізації планують надати всім аспірантам, незалежно від форми навчання.

«Як і було обіцяно, незалежно від форми навчання, буде врегульовано питання надання їм відстрочки від мобілізації», - написав керівник фракції.

Як наголосив Арахамія, розгляд правок до законопроекту про мобілізацію розпочнеться вже наступного тижня.

Нагадаємо, у Раді спрогнозували терміни прийняття законопроєкту про мобілізацію. Нардеп Веніславський також розповів, які зміни напрацювали до другого читання.

Зокрема, комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розпочав розгляд правок до урядового законопроєкту про мобілізацію.

Раніше «Слово і діло» вивчило, у яких містах мобілізовані одержують фінансову підтримку з місцевих бюджетів і де ця сума найбільше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: