Група міністрів на чолі зі Шмигалем сьогодні приїде на кордон з Польщею – Зеленський

Читать на русском
Зеленський повідомив, що українські міністри сьогодні приїдуть на кордон із Польщею. При цьому він не знає, чи будуть там представники Варшави.
Фото: Офіс президента України

Група міністрів на чолі з прем'єром Денисом Шмигалем сьогодні приїде на українсько-польський кордон, щоб обговорити ситуацію із блокуванням пунктів пропуску.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з прем'єром Данії Метте Фредеріксен у Львові.

Які компанії є найбільшими експортерами зерна в УкраїніЯкі компанії увійшли до десятки найбільших експортерів українського зерна – на інфографіці Слово і діло.

«Наш прем'єр-міністр разом із відповідними міністрами, які працюють над питаннями експорту, імпорту, товарообігу, які відповідають за логістику, за інфраструктуру, за агропромисловий комплекс, керівники прикордонної служби – ця група на чолі з прем'єр-міністром сьогодні буде на кордоні з Польщею» , – повідомив Зеленський.

При цьому президент зазначив, що не знає, чи приїдуть туди представники польського уряду.

«Чи будуть польські колеги – це їхнє особисте рішення. Мені це невідомо», – резюмував він, додавши, що завтра таку зустріч організувати не вдасться, оскільки 24 лютого буде друга річниця повномасштабного вторгнення росії.

Нагадаємо, днями Зеленський запросив польського прем'єра Дональда Туска та президента Анджея Дуду провести переговори на спільному кордоні, щоб вирішити проблему блокади. У Польщі відповіли на пропозицію Зеленського.

Блокада кордону польськими фермерами тим часом продовжується. У чергах на шести пунктах пропуску на території Польщі у бік України сьогодні стоять близько 2460 вантажівок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: